In vederea evitarii aglomerarii introducerii in programul de clasamente a porumbeilor celor care participa in concursuri cu CEAS MECANIC, crescatorii din Piatra Neamt si Roman vor aduce caietul de evidenta columbofila complitat cat mai curand posibil d-nului Spanache Virgil.

Listele cu porumbeii ce vor  participa  in concursuri, si  dupa  care  se  va efectua  plata taxei de zbor  vor fi aduse si predate la prima imbarcare.

Deasemenea, conform Art. II, lit. J din RNS 2013, responsabilul tehnic sportiv Iulian Pavel este obligat sa anuleze rezultatele crescatorilor ce folosesc senzori care nu le apartin (senzori de la porumbei prinsi sau cumparati de la braconieri). De aceea va atentionam sa nu participati decat cu senzori achizitionati personal de la reprezentantii de specialitate sau diverse firme autorizate. Mai jos puteti citi articolul respectiv:

„Angajarea de porumbei fără drept de proprietate asupra lor (talon genealogic) sau folosirea de cipuri ai altor columbofili fără consimţământul acestora atrage după sine excluderea între 1 și 5 ani din campionatul FCPR, atât pentru crescător cât şi pentru porumbeii participanţi pe lista de start din acel an conform evidențelor din carnetul de evidență. Pentru aceasta FCPR va genera anual prin Programul de clasamente o listă cu cazurile de porumbei sau cipuri electronice care apar pe mai multe coduri de crescător. „

 

One Response to Anunt important!!!

  1. NOVAC TITI spune:

    VORBE, SA O VEDEM SI PE ASTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *