Asociatia  organizatoare a etapei seminationale  Lebork este  Suceava. Responsabili  cu organizare sunt  domnii Filip Vladi  si Turcanu Mihai.

lebork

Toate concursurile nationale se vor premia cu diplome inramate si medalii.
Vor fi premiate primele 3 locuri in clasamentul porumbeilor si cel al columbofililor pe clasamentul general si cel zonal. S-a hotarat tiparirea unui catalog al etapelor Nationale de maraton, in care vor fi prezentati primii 3 porumbei  pe fiecare  judet, cu conditia ca acestia sa claseze.
Pentru aceasta fiecare columbofil va achita asociatiei si aceasta va plati în contul F.C.P.R. suma de 10 lei de crescator (o singura data) si suma de 1 leu/porumbel/etapa nationala.
Fiecare crescator participant va primi acest catalog gratuit dupa ancheierea sezonului. Catalogul va fi realizat in conditii grafice deosebite, full color si va avea 80 de pagini.

 

5 Responses to Lebork Seminational – 11 iulie 2014

 1. Mihut Ionel spune:

  De ce apare Festila in clasament Lebork, daca a fost „inrosit” de program la anunturi?

 2. admin spune:

  Ioane te anunt pe aceasta cale ca nici porumbeii de pe locul 1 si 2 de pe concursul provizoriu nu vor fi anulati. Porumbeii lor sunt anuntati ca sositi in prima zi de concurs….dar ei de fapt sunt in ziua 2, nu e nici o greseala. Festila daca verifici are 3 anunturi telefonice, toate in timpul regulamentar de 60 de minute.

 3. Mihut Ionel spune:

  Inseamna ca se aplica preferential regulamentul. RNS 2014 spune: ” Neanunþarea primilor doi porumbei sosiþi, anuntarea tardivã (peste o orã) sau transmiterea de date incomplete sau incorecte conduce la anularea întregului concurs pentru crescatorul in cauza.” Anuntarea gresita a zilei de lansare inseamna ” INCORECT” si se incadreaza la ANULAREA etapei. Eu asa am citit
  si am inteles.

 4. Mihut Ionel spune:

  Programul asta de anunturi nu l-am creat eu. Este facut sa sanctioneze tocmai greselile care duc la ELIMINARE. Cine apare cu rosu…OUT. Dar…..

 5. Mihut Ionel spune:

  Da, m-am lamurit cu tot superbul regulament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *