LOTUL OLIMPIC
FOND PALMARES
794089 2012 Petrache Florin

CAMPIONII NATIONALI IN EXPOZITIE
FOND PUI

990803-2014 Munteanu Aurel

Categoria As Fond

737040 2011 Minut+aursulesei
543000 2013 Bumbea Andrei

As Maraton Tineret

889630 2013 Bocanet Catalin
535333 2013 Bocanet Catalin

Fond Tineret

537365 2013 Spuma + Andron
889704 2013 Munteanu Aurel
869059 2013 Corfu Ionel
869003 2013 Corfu Ionel

Fond Pui
804033 2014 Lazar Andrei
477015 2014 Munteanu Aurel
480002 2014 Bocanet Catalin
477083 2014 Munteanu Aurel
241145 2014 Bocanet Catalin
477087 2014 Munteanu Aurel
241151 2014 Bocanet Catalin
480364 2014 Corfu Gheorghita

Palmares Fond Tineret

537027 2013 Fam. Turluianu
538013 2013 State Constantin
889552 2013 Pochiscan Radu
889543 2013 Bumbea Andrei
536688 2013 Pochiscan Radu
889576 2013 Pochiscan Radu

Palmares Fond 3 Ani

507621 2011 Petrache Florin

Maraton Tineret

537018 2013 Fam. Turluianu

Maraton Pui

484004 2014 Iulian Pavel
757775 2014 Bocanet Catalin
480759 2014 Ichim C-tin
477013 2014 Munteanu Aurel
757511 2014 Bocanet Catalin
480483 2014 Ario Doru
805027 2014 Spuma + Andron

Maraton National

455004 Peste Ioan

Palmares As Maraton

855861 2011 Bocanet Catalin

Gdansk Palmares

502363 2011 Peste Ioan
800817 2010 Petrache Florin

General Palmares Tineret

971007 2013 Novac Vasile
535374 2013 Bocanet Catalin
535723 2013 Corfu Gheorghita

Maraton Palmares 3 Ani
482554 2009 State Constantin

Puteti consulta tabelele afisate  de FCPR la adresa de mai jos:

http://www.fcpr.ro/2014_expo_public.php

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *