Deoarece la Centrul Piatra Neamt, nu s-au anuntat numarul de porumbei si crescatori participanti, la etapa de vineri 23.04.2016 Ulma, NU SE VA IMBARCA IN ACEST CENTRU.

Cei care doresc sa participe la aceasta etapa vor imbarca la centrul Tg-Neamt, deoarece la Roznov nu sunt conditii suficiente pentru un numar mare de crescatori.

In conformitate cu RNS centrul de imbarcare Piatra Neamt este desfiintat pentru toate etapele de viteza si viteza-demifond.

 

4 Responses to Anunt important

 1. de ce nu faceti extensie si pentru demifond -fond sa stiti macar o treaba ….chiar sunt curios daca dai drumul la comentariu!!
  in alta ordine de idei am inteles toti ca nu se mai comunica prin sms dar ac neamt .ro este sustinut de catre asociatia neamt nu numai pentru reclama sau anunturi ultimative. nu s-a solicitat numarul de crescatori si nr de pasari imbarcate prin acest sait in consecinta vom contesta decizia unilaterala a clubului tg. neamt si vom considera ca actuala conducere a asociatiei neamt nu mai poate reprezenta corect totalitatea membrilor si reprezinta numai interese de grup.

 2. porumbelalb@hotmail.com spune:

  anul acesta , se mai fac antrenamente cu masina ascociatiei ? , sunt incepator si doresc sa particip si eu la antrenamente ,daca da , va rog sa postati comentariu si pretul !

 3. admin spune:

  Dle Marcel daca doriti va pot adauga ca si administrator al siteului, astfel incat sa puteti adauga informatii utile centrului Piatra Neamt.
  P.s siteul acneamt.ro este in administrarea mea de 9 ani, fara sa cer macar un leu. DACA VA DERANJEAZA RECLAMELE ATUNCI O SA LE SCOT DAR POATE PRELUA ALTCINEVA ADMINISTRAREA ACESTUIA.
  SAU DACA SE CONSIDEEA CA NU MAI ESTE UTIL, IL PUTEM INCHIDE.

 4. admin spune:

  Maine este primul concurs, antrenamentele s au incheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *