O sa  radeti de mine  si probabil  o sa  va  intrebati: ce l-a apucat pe asta? Dar asa  este: bursa  te invata  ce  e viata, cum trebuie sa fii, te invata sa  fii mai prudent  uneori, exact la fel  ca un broker  pe piata  Forex. In sportul  nostru, intotdeauna iti doresti sa obtii  mai mult, dar pentru asta intotdeauna  trebuie mai intai sa  identifici elementele care te pot ajuta, si cele care  iti dau in cap. Sezonul 2009 a pus  in dificultate pe multi dintre  noi. Am inceput sa   tratam pierderile  ca  pe o  chestie  normala, parte din joc, care ne  determina sa ne gandim  si sa  ne ambitionam si  mai tare. Fiecare  dintre  noi a investit foarte mult, atat  din punct de  vedere  al timpului pierdut,al capitalului investit, sau prin munca  fizica, de  care  e nevoie  in acest sport. Cei cu un psihic mai bun, trec prin aceste pierderi senini si mai plini de planuri si de sperante ca niciodata. Unii dintre  noi  stiu ca niciodata  nu poti merge  doar  in jos  sau doar in sus. E fix  ca la bursa.

 

             Autor: Iulian Pavel       

                              

 

3 Responses to Sportul columbofil e ca la bursa

 1. porumbelulcuc spune:

  Totul este o ” sansa ” si face parte din viata de zi cu zi. Felicitari pt topic si …imaginatie…! Mult succes..!

 2. Cristophe spune:

  Je tiens à féliciter l’administrateur de ce site pour le travail qu’ils présentent et la façon dont je souhaite plus de succès dans le sport colombophile.

 3. dragos spune:

  Eu personal am facut o punte intre sportul columbofil si cel de sah . O mutare gresita si tot sezonul sportiv este distrus . Poti pierde inainte de a incepe , sau altfel spus poti fi mereu tinar [ in acest sport ] daca faci mutari gresite mai mereu . Nu cred ca exagerez dar este un sport al mintii .
  Personal am vazut porumbei mediocrii 2 ani la rind , dar in al 3 si 4 an au ajuns pe o mina dibace si au iesit campioni majoritatea sau cu norme de invidiat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *